MAHMUT ŞAN İLE ALTINÖZÜ’NE “SAADET” GELECEK

MAHMUT ŞAN İLE ALTINÖZÜ’NE “SAADET” GELECEK

Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mahmut Şan, genel merkez kararı ile partisinin Altınözü Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Altıözü’nde göreve başlamasıyla partiye büyük bir hareketlilik katan Şan, ilçe halkının yakından tanıdığı bir isim olarak dikkat çekiyor. Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, görevi Şan’a tevdi ederek adaylığının hayırlı olması temennilerini iletti. Mahmut Şan, Altınözü için önemli projeleri olduğunu vurguladı.

ALTINÖZÜ’NE HİZMET ETMEK NAMUS VE ŞEREF GÖREVİMDİR

Şan, adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; “Milli görüşün merkezi Saadet Parti’mizin Altınözü Belediye Başkan Adaylığı görevim Hatay Milletvekilimiz sayın Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beyefendi tarafından şahsıma tevdi edilmiştir.

Yıllardır sivil olarak sürdürdüğüm Altınözü’müzün haklarını savunma görevimi, bugün itibariyle kurumsallaştırmış ve merhum Necmettin Erbakan hocamızın davasını ilçemizde hakim kılmak üzere yola çıkmış bulunmaktayım. Bilinmelidir ki yerel seçimlerde şahısların büyük rolü vardır ve hiç
bir siyasi partiye  muhtaç değilsiniz.

48 mahallesi, 60 bini aşkın nüfusu ile her karışı altın değerindeki cennet ilçemiz Altınözü’müzün potansiyelini harekete geçirmek, ilçemizde genç işsizlik başta olmak üzere geçim sıkıntısını tarihe gömmek, adil bölüşüm esası ile çiftçinin alın terinin, emekçinin emeğinin takipçisi olmak adına sizin içinizden gelen birisi olarak Altınözü’ne hizmet etmeyi şeref ve namus meselesi olarak görüyorum.

İnanıyorum ki Altınözü’müzün aklıselim insanları 31 Mart’ta ‘Saadet’ diyecek”, Altınözü’müzde bereket, refah ve bolluğun yönetime gelmesini sağlayacaklardır. Altınözü’müzün hak ettiği yaşam bu değil, Altınözülü vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetler bunlar değil. Altınözü halkı için daha iyi bir yaşam mümkün diyoruz. Ülkemize bolluğu, bereketi ve saadeti getiren merhum liderimiz Necmettin Erbakan’ın izinde ilçemize yeniden bolluğu, bereket, ve Saadet’i getirmek için yola çıkmış bulunuyorum.

Beni bu değerli göreve layık gören Genel Başkanımız sayın Temel Karamollaoğlu beyefendi başta olmak üzere, Hatay Milletvekilimiz sayın Necmettin Çalışkan beyefendiye, il başkanımız sayın Mehmet Harputluoğlu’na, ilçe yönetimimize teşekkür ediyorum.
Zorlu yolda yalnızca Allah’a ve siz değerli hemşehrilerime güvendiğimi bir kez daha net olarak ifade ediyor, önce ahlak ve maneviyat diyerek başkan adaylığımızın Altınözü’müze ve partimize hayırlı olması temennilerimi iletiyorum…

Altınözü’müz için Hadi Bismillah…