ALTINÖZÜ’NÜN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ “MAHMUT ŞAN”

ALTINÖZÜ’NÜN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ “MAHMUT ŞAN”

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanlığına atandığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Mahmut Şan, son olarak Gözecik Mahallesi Muhtarı Tahsin Yıldırım ve eşi Hülya Yıldırım’ı makamında ağırlayarak üye kayıtlarını yapt

Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanlığına atandığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Mahmut Şan, son olarak Gözecik Mahallesi Muhtarı Tahsin Yıldırım ve eşi Hülya Yıldırım’ı makamında ağırlayarak üye kayıtlarını gerçekleştirdi.

Saadet Partisi’nin bilge lideri merhum Necmettin Erbakan’ın izinden giderek 48 mahallede birleştirici rol üstlenen Başkan Şan, ilçenin şirin mahallelerinden olan Gözecik Mahallesi’nden kendisine gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirti. 


Muhtar Yıldırım ile uzun zamandan bu yana tanışıklığı bulunduğunu ve mahalleye yaptığı hizmetleri takdir ettiğini kaydeden Başkan Şan, Altınözü, Hatay ve güncel siyaset üzerine değerlendirmelerde bulunduğu Muhtar Tahsin Yıldırım’a ve eşi Hülya Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Gözecik dahil 48 mahallede teşkilatlandıklarını belirten Başkan Şan, Saadet Partisi’nin mührünü Altınözü’ne vurmaya geldiklerini, yapılanmaları ile yakın dönemde gerçekleşecek olan yerel seçimde büyük fark yaratmaya hazırlandıklarını belirti.

SAADET PARTİSİ GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Muhtar Yıldırım ve eşi Hülya Yıldırım’ın da aralarına katılmasıyla güçlerine güç kattığını belirten Başkan Mahmut Şan, Saadet Partisi’nin ilçenin nispeten küçük mahallelerinden olan Gözecik’te de varlığını kanıtladığını kaydetti. Saadet Partisi ailesine hoşgeldiniz dileklerini ileterek destekleri için teşekkür eden Başkan Şan, tüm vatandaşları milli görüş davasının beşiği Saadet Partisi’ne davet etti.

Saadet Partisi bünyesine katılmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydeden Muhtar Tahsin Yıldırım ve eşi Hülya Yıldırım da Altınözü’nde Saadet Partisi’nin zaferi için çalışmalara canı gönülden destek olacaklarını belirttiler. 
Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.