ALTINÖZÜ'NDE ŞEHİT ANNESİ NAİME SÖZER'İ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ALTINÖZÜ

Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Babatorun mahallesi'nden olan 1990 yılında şehit düşen P. Çvş. Şerafettin Sözer’in ve Antakya belediyesi başkan yardımcısı Ergin Sözer'in anneleri Naime Sözer vefat etti.

batorun mahallesinin köklü, saygın ve sevilen ailelerinden olan Sözer ailesinin kıymetli büyüğü ve Şehit annesi Naime Sözer’i  dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Şehit annesi Merhume Nasihe Sözer’in cenazesi Babatorun mahallesinde ikindi namazına müteakip kılınan Babatorun Asri Mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Tolga Alkan, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ömer Akın, Kızılay Hatay Şubesi Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Siyasi Partilerin ilçe başkanları,  Meclis üyeleri, Mahalle muhtarları, STK Başkanları, Akraba ve Sevenleri katılarak Sözer ailesinin acısına ortak oldular.
Merhume Şehit annesi Naime Sözer için taziyenin Babatorun mahallesindeki evlerinin önünde kurulan taziye çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Merhume Şehit annesi ve Antakya belediyesi başkan yardımcısının anneleri Naime Sözer’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.