Altınözülü genç sanal kumar canından etti

Altınözülü genç sanal kumar canından etti

Manavgat’ta 3 gündür kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Altınözü Büyukburç mahallesi'nden Serkan Albayrak, Manavgat Sarılar yolu üzerinde ormanlık alanda ağaca asılı vaziyette bulundu.

Oğlunu aramak için Manavgat’a giden ve cansız bedeniyle karşılaşan Murat Albayrak, oğlunun sanal kumar borcu yüzünden yaşamını yitirdiğini dile getirdi. Devletin kumarhaneleri kapattığını, ne var ki sanal sitelerin açık olduğunu belirten amca Kemal Albayrak, bu sitelerin acilen kapatılması gerektiğini söyledi.

22 Ocak Pazartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Serkan Albayrak’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yoldan geçen bir vatandaşın Sarılar Mahallesi Sarılar Caddesi üzerinde Sürücüler Beleni olarak bilinen bölgede ormanlık alan içerisinde ağaçta asılı vaziyette bir kişi görerek ihbarda bulunması üzerine olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakolu ve Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

Olay yerine varan ekipler, 3 gün önce Aşağı Pazarcı Mahallesindeki ikametinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 23 yaşındaki Serkan Albayrak’ın cansız bedeniyle karşılaştı.
Ayakkabısının bağıyla çam ağacına asılı vaziyette bulunan Serkan Albayrak’ın cenazesi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Karakoluna oğulları ile ilgili görüşmeye giden baba Murat Albayrak ve amca Kemal Albayrak, Sarılar Mahallesinde çamlıkta bir gencin cesedinin bulunduğunu öğrenir öğrenmez olay yerine gelirken, ölen kişinin Serkan Albayrak olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadılar.
Acılı baba, oğlunun son zamanlarda sanal kumar alışkanlığının olduğunu ve borçlandığını belirterek, ‘Allah onların hepsinin belasını versin. Oğlum bu yaşta kumar yüzünden yaşamını yitirdi’ dedi.
Devletin kumarhaneleri kapattığını belirten amca Kemal Albayrak “kumarhaneleri kapatanlar kumar sitelerini kapatmadı. Gençlerimiz sanal kumarın esiri oldu. Başkaları ölmeden bu siteler kapatılsın” diye konuştu.