AK PARTİ’NİN HBB ADAYI “SERDAR ÖZYURT” OLDU

AK PARTİ’NİN HBB ADAYI “SERDAR ÖZYURT” OLDU

Hatay’ın öz evladı Serdar Özyurt, AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu kamuoyunda daha yüksek sesle dillendirilmeye devam ediyor.

AK Parti kulislerinde Özyurt’un Hatay’ı ayağa kaldıracak kapasitede tek aday olduğu tüm toplantılarda belirtilirken, depremle yıkılan kentte seçimi genç, dinamik ve içi sadece kentine hizmet aşkıyla dolu olan Serdar Özyurt’un kazanacağına olan inanç da her geçen gün artıyor. Doğup büyüdüğü memleketi Hatay’a büyük katkılarda bulunan, 50 milyon Dolarlık mühimmat fabrikası ile Hatay’ı bölgenin yıldızı yapmaya hazırlanan Özyurt, yerli ve milli tanımına uyan profili ile hem AK Parti, hem de MHP cenahının ortak adayı konumunda bulunuyor. 


GAZETECİ TAHİR SARIKAYA DA ÖZYURT’U DUYURDU
Beyaz TV ekranlarının sevilen yüzü Tahir Sarıkaya, yakı dostu olan Serdar Özyurt’un adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. Özyurt ile birlikte AK Parti Genel Merkezi’ne giden ve tüm süreçleri yakından takip ederek parti dinamiklerinin nabzını tutan Sarıkaya, AK Parti’nin tek ses olarak Serdar Özyurt’un etrafında birleştiğini ve seçimi kazandıracak gücün Serdar Özyurt olduğuna inanıldığını belirtti. Sarıkaya yaptığı paylaşımda; “Az önce AK Parti Genel Merkezden aldığım bilgiyi paylaşmak istiyorum. AK Parti Hatay’a çok önemli bir isim olan Serdar Özyurt’u aday yapıyor. Yolun açık olsun Serdar Özyurt” ifadelerini kullandı. 
ÖZYURT ADAY ADAYLARI ARASINDA RAKİPSİZ KONUMDA BULUNUYOR
Serdar Özyurt, Hatay’da AK Parti adaylığı için ismi geçenler arasında rakipsiz konumda bulunuyor. Mevcut İl Başkanı Mehmet Öntürk’ün FETÖ ile olan iltisakı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ise seçimi kazanmaya yetemeyeceği görüşleri tüm gözleri Serdar Özyurt’a çevirdi. 
Hatay halkının da ortak görüşü olan Serdar Özyurt’un kısa sürede açıklanması beklenirken, Özyurt ismi Hatay kamuoyunda heyecan yarattı.